2011/10/16

House full of friends





I love my friends :) Since I don't live in town where I was born, I don't see so often my childhood friends. Lust Sunday first came my best friends since we were kids, in the middle of the week the other friend join us. Last night came other part of my childhood crew and today two of the first friends had to go. This crew will stay at my place whole next week, most of the time we will enjoy new movies on Zagreb Film Festival. I really enjoy seeing them, I feel like I'm child or teenager again, we smile all the time. Only thing I don't like about they visit is the fact that I don't have time to write my blog, after I come from the work everyday we go somewhere, and when we are at home, I can't write because my apartment is not so big, so I don' t have peace to write to you. But I want you to know that I think of you, so this is "a fast post". :)
Kiss

Obožavam svoje prijatelje. Budući da ne živim u svom rodnom gradu, ne vidimo često svoje prijatelje iz djetinjstva. U biti sam jako sretna što i danas, skoro 12 godina nakon što sam odselila iz svog grada, mogu reći da sam super s njima. Prošle nedjelje došla mi je moja najdraža prijateljica s kojom se družim od kad znam za sebe, a sredinom tjedna pridružila nam se još jedna divna prijateljica. Sinoć nam se pridružio ostatak ekipe (ovaj put uglavnom dečki), noćas smo imali živi kaos dok smo svi uspjeli naći mjesto za spavanje, ali danas su prve dvije prijateljice otišle. Dečki ostaju tu cijeli tjedan, uživat ćemo u filmovima Zagreb Film Festivala (oni malo više s obzirom da ja radim). Stvarno uživam s njima, to su ljudi koji me znaju "u dušu", lijepo je imati ljude koji znaju sve o tebi, još od osnovne škole. Osjećam se opet kao klinka ili tinejđerka, cijelo vrijeme se zafrkavamo i smijemo.
Jedino što mi se ne sviđa dok su oni tu jest činjenica da ne stignem pisati blog, jer kad dođem s posla stalno idemo negdje vani, a kada smo kod kuće ne mogu naći neki mirni kutak da pišem jer nemam baš veliki stan. Ali htjela sam napraviti jedan brzinski post samo tako da znate da i dalje mislim na vas :)

Pusa :*

















4 komentara:

  1. Uh, i moja je odjeća ovih dana zimskija, pogotovo danas, upravo sam se smrzla vozeći. :) Tad sam još iskorištavala zadnje tračke sunca.

    I ja volim prijatelje! Pogotovo za ponoćno pravljenje kolača i torti. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja već dugo ne živim u gradu gdje su moji prijatelji iz djetinjstva, ali uvijek kad se vratim nastavimo tačno tamo gdje smo stali prošli put! Neprocjenjivo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Dont worry about posting! enjoy your friends in real life haha :)

    OdgovoriIzbriši
  4. divno je gledati ove ljetne prijateljske slike dok je vani hladno i kišno, odličan post!

    OdgovoriIzbriši