2011/09/26

DSquared2 spring 2012


With their trademark denim, Dean and Dan Caten from DSquared2′s, on the final day of Milan Fashion Week presented their collection which is like homage to music festivals. I like collection and how was presented on runaway, that long dresses, colors and boots, but I don' like dead fox on their shoulders, 'couse I really love animals. I remember when I was just a little girl, I don't remember my actual age, but I know I was less than 10 years old, when my grandma came home with 2 dead foxes. She said that one is for her, and the other one is for me when I grow older, and I was so angry and told her that how she can expect from me to wear dead animal on me, and asked her would she allow me to wear she like that one day. She never ever mentioned that fox.
I'm not some freaky maniac that would trow color on people who wear real fur, but I always loved animals. At that time when I was kid I didn't know anything about animal rights like now, but it was just odd to me to walk around with dead animal, especially with fox that still has eyes, nose, teeth, and everything else.

Uz njihov zaštitni znak - traper, Dean i Dan Caten iz DSquared2-a su na posljednjem danu Milano Fashion Weeka predstavili svoju kolekciju koja je kao hommage glazbenim festivalima. Sviđa mi se kolekcija i način na koji su je predstavili na reviji, te duge haljine, boje i čizme, ali mi nikako ne odgovaraju mrtve lisice na njihovim ramenima, jer stvarno volim životinje. Sjećam se zgode dok sam još bila djevojčica, ne sjećam se točne dobi, ali znam da sam bila mlađa od 10 godina, kad je moja baka došla kući s 2 mrtve lisice. Rekla da je jedna za nju, a druga je za mene kada odrastem, a ja sam bila toliko ljuta i rekla joj da kako ona može očekivati ​​od mene da nosim mrtve životinje na sebi, i pitala je hoće li ona meni dopustiti da nju tako nosim jedan dan. Više nikada nije spomenula te lisice, ni ne znam gdje su završile. Nisam neki ludi manijak koji bi druge gađao bojom ili nešto slično, ali sam uvijek voljela životinje. U to vrijeme dok sam bio dijete nisam znala ništa o pravima životinja kao što znam sada, ali ja nikada ne bih mogla hodati okolo s mrtvom životinjom na sebi, pogotovo s lisicom koja još uvijek ima oči, nos, zube i sve ostalo.





















Broj komentara: 7:

  1. I like so much your blog and hope you can check out mine soon and follow me if you really like.

    http://paquetevistasbien.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja rekacija na bakinu mrtvu lisicu oko vrata bila je slična. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. love it!!!
    pass to my blog and follow :)
    http://francescagiusti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. tako mi je lud ovaj stil oblacenja da je to nevjerovatno :) volim ove leprsave stvarcice

    pusaa! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima tako dobrih komada u kolekciji! ^^


    xoxo
    Antonia

    FASHION IMPERATIVE

    OdgovoriIzbriši
  6. Love the orange boots!
    Adorable blog!!
    Following!
    www.amolusso.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Love the USA prints!

    XX,
    www.mybrowneyedlook.com

    OdgovoriIzbriši